Suroviny
Porce: 3 pizzy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 836 kJ / 3 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,08 g |
Tuky | 196,26 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 4,63 g |
Sůl | 11,45 g |
Sacharidy | 398,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chutná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAv8
Moje poznámka
Domácí chutná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAv8
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 5 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
domací pizza,
suroviny na pizzu,
domácí sugo,
příprava domácí pizzy,
sugo na pizzu,
stream recepty,
rajský protlak na pizzu,
domácí pizza na plech,
domácí sugo pod pizzu,
sugo na pizzu recept,
domácí sugo na pizzu,
domácí pizza na plech listová,
pizza suroviny,
co dáváte na pizzu,
co na domécí pizzu,
sugo z protlaku,
prostři.cz,
suroviny na domaci pizzu,
domácí pizza suroviny,
domácí salámová pizza
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
cukr,
olej,
mléko,
kvasnice,
česnek,
kečup sladký,
sýr,
salám vysočina,
šunka,
párky,
houba hřib,
ananas,
cibule,
koření pizza
Komentáře (11)
A kdy se dává sýr?