Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 680 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,42 g |
Tuky | 27,82 g |
Vláknina | 6,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Moje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 19 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Tématické fráze:
úprava jater,
úprava vepřových jater,
jak orestovat jatra,
sumčí játra,
jak upravit játra,
skopová játra,
recept na játra z divočáka,
úprava jater z divočáka,
játra z divočáka recepty,
jatra po burgunsku,
připrava jatyrek z divočaka,
játra z divočáka na grilu,
uprava jater ze zveriny-recepty,
jak připravit vepřová játra recept,
uprava z vepřových jater,
recept na úpravu jater z z divočáka,
orestavane játra,
jak upravit vepřová játra,
úprava játry,
recept na játra z divočáka na grilu
Suroviny:
játra,
pepř mletý,
olej,
česnek,
omáčka worcesterová,
kečup sladký,
sůl
Komentáře (12)