Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 082 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,34 g |
Tuky | 15,89 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 396 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zvěřinu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet.
Krok 2: Do hrnce dáme vrstvu kostek masa, na ni položíme vrstvu koleček cibule. Opakujeme do spotřebování surovin.
Krok 3: Vrstvy prosypeme mletou paprikou.
Krok 4: Perkelt dusíme pod pokličkou na velmi mírném ohni přibližně hodinu, občas hrncem jemně zatřepeme.
Krok 5: Pak odklopíme pokličku, přidáme víno, rajský protlak, pokrájené papriky, případně umletý pepř a sůl.
Krok 6: Promícháme a dusíme bez pokličky do změknutí masa. Podle potřeby dolijeme ještě během dušení troškou vody.
Zveřejněno 18. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perkelt z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m66E
Moje poznámka
Perkelt z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m66E
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 13 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty z divočáka,
divočák recepty,
perklet z dívočáka,
recept na divočáka,
jídlo z divočáka,
jidla z divočáka,
recepty na divočáka,
kostky z divočáka,
maďarský perkelt z divočåka,
perklet z divčáka,
pečený divočák,
recepty z divočáka kostky,
divocak kostky recepty,
ražničí z divočáka,
recept divočák,
salam z divocaka,
zverinovy perkelt,
divočak dušeni,
recept divočaka s bramboračkama,
divočák recept
Suroviny:
kýta z divočáka,
cibule,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá zelená,
víno červené suché,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
Byly to malé bramboráčky,ale dá se i s hranolkama,nebo bramborami.