Medovník - trochu jinak
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 337 kJ / 3 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,37 g |
Tuky | 108,07 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 534,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z uvedeného možství upečeme dort veliký cca o průměru 25cm.
POZOR! Pláty dorty po upečení ztvrdnou, proto si dort upečeme asi 3 dny před plánovanou konzumací. Vlivem potření kávou a krémem, postupně pláty změknou.
Můžeme dort nahoře zdobit podle fantazie, ale nemusíme. Já jsem ozdoby vyráběla z marcipánové hmoty a číslice je z čokolády.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2012 15:35
už se těším až ho viskouším ale bojímse že to pokazím ale ja to snat zvlanu
1. 2. 2012 15:17
Vypadá užasně, hned vyzkouším...
31. 7. 2011 12:45
Ten medovník je fakt skvělý. Rodina chválila! Dávám bodík a mezi své oblíbené.
12. 7. 2009 13:46
Kombináciou tohto a receptu na Marlenku (600 g múky a 6 plátov cesta)som vyrobila medovú tortu, ktorá mala veľký ohlas, napriek tomu, že sa podávala pri smutnej udalosti. Medové cesto a karamelová príchuť=skvelá kombinácia.
16. 3. 2009 17:18
Tak jsem ho upekla a sklidila jsem velikánskou pochvalu! Dokonce takovou, že si ho v létě upeču na svatbu
15. 2. 2009 11:40
úžasný medovník! opravdu klobouk dolů
já medovníky zbožňuji, hned bych si kousek dala
dávám bodík
já medovníky zbožňuji, hned bych si kousek dala
dávám bodík
14. 2. 2009 22:33
vidím poprvé tak nádherný medovník, dávám plus
14. 2. 2009 21:12
Šikula,dávám bodík,hlavně za tu ozdobu
14. 2. 2009 20:38
Moc hezky ozdobený medovník a vypadá opravdu slavnostně.
Dávám bod.
Dávám bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 11 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 8 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 8 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 9 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Meduňka výrazně voní po citronech. V kuchyni se uplatní do nápojů a dezertů, je vhodná do čaje pro klidný spánek
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: jak ozdobit medovník medovník originál recept medovnik medovník ze salka medovník s marcipánem medovník salko ozdoby na medovník recept na marlenku medovníkový dort pečeme marlenku medovník s kávou ozdoba na medovník krem na marlenku medovník, jedlá soda, ocet jak ozdobit marlenku pernikové platy číslice z čokolády medovnik s octem medovník marlenka skvělí medovník
Suroviny: máslo, med, cukr krystal, ocet, soda jedlá, vejce, mléko, mouka hladká, mléko kondenzované, máslo, zbytky těsta, káva instantní, ořechy, koření do perníku
Medovník - trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rVP
9 názorů