Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 493 kJ / 1 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,63 g |
Tuky | 80,86 g |
Vláknina | 59,01 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 132,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sója zapečená s bramborami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXjp
Moje poznámka
Sója zapečená s bramborami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXjp
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 7 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 2 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 5 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 7 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 8 hodinami
Tématické fráze:
soja se zeleninou,
jak uvařit soju,
všechny recepty ze sóji,
co uvarit ze soji,
sója recepty,
zapečená soja,
jak uvařit soju recept,
soja s bramborem,
zeleninové recepty se sójou,
recepty ze soji,
soja s brambrem,
recepty zo soje,
soja s brambory,
co uvařit ze soji ?,
brambory a sója,
jak uvařit soji,
recepty ze sóji se zeleninou,
recepty soja,
soja nabobtna,
soja jak uvarit
Suroviny:
soja,
brambory,
pórek,
paprika čerstvá bílá,
rajče,
tymián,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná,
vývar zeleninový
Komentáře (9)
Soju varim zasadne v normalnim hrnci, neb nerikuji. Namacim ji ovsem 24hod, tez cizrnu, fazole 12hod. Vodu pouzitou na namaceni nahradim cistou vodou. Ke konci vareni osolim a necham je ve vode kde se varily vychladnout. Tim se zabrani oschnuti a okorani. Zkus jednou a uvidis, ze jsou takto lepsi, takove jakoby stavnatejsi.