Krkovička na pivu, medu a šalotkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 725 kJ / 2 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,98 g |
Tuky | 104,50 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 588 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 74,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mám ráda jednoduché recepty, s minimem ingrediencí a toto je jeden z nich :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2014 18:47
11. 2. 2014 16:22
11. 2. 2014 00:06
10. 2. 2014 21:58
10. 2. 2014 21:06
10. 2. 2014 14:06
10. 2. 2014 11:29
10. 2. 2014 07:38
10. 2. 2014 07:37
10. 2. 2014 01:49
10. 2. 2014 01:47
9. 2. 2014 23:35
Jinak je to zradylko a salotky jsou prijemna zmena zeli (ale i po zeli se muzu utlouct). Davam bod, masinko mekoucke v pivu a medu by me udelalo moc stastnou!
9. 2. 2014 15:45
9. 2. 2014 15:42
9. 2. 2014 15:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 5 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 45 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 59 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 2 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Krůtí maso: Jak je vařit a péct, aby se povedlo
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Další recepty
Tématické fráze: krkovička na medu krkovice na medu a pivu vepřová krkovice na medu vepřová krkovice na pivu a medu krkovice na medu krkovice na pivě a medu krkovice na pivu a medu maso na pivu a medu vepřová krkovice na pivě krkovice na světlém pivu krkovice s medem na pivě krkovička na medu a pivu krkovička na pivu a medu vepřova krkovice na medu a pivu krkovice na šalotce vepřová krkovička na medu krkovička na světlém pivu krkovička na pivě a medu vepřová krkovice na pivě a med krkovice med
Suroviny: krkovice vepřová, cibule šalotka, med, pivo světlé, sůl, pepř čtyř barev
Krkovička na pivu, medu a šalotkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKDQ
18 názorů