Postup přípravy
Krok 1: Řízky osolte.
Krok 2: Do řízků z obou stran zatlučte strouhanku, řízek protáhněte vejci a rychle z obou stran mírně do zlatova usmažte.
Krok 3: Pekáč (zapékací misku) lehounce vymažte máslem, vyskládejte řízky, vše zalijte smetanou a zapečte. Podávejte z brambory, hranolky...
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zatloukané řízky se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRzz
Moje poznámka
Zatloukané řízky se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRzz
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kounický kotlet
Kajkajak před 20 minutami
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 56 minutami
Plněné papriky
Rebeca před 56 minutami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 2 hodinami
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 2 hodinami
Koprová omáčka
Elis_131 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 3 hodinami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 3 hodinami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zatloukané řízky,
řízky naruby zapečené se smetanou,
rizky naruby se smetanou,
obraceny rizek se smetanou,
zatloukaný řízek,
rizky na slehacce,
vepřové řízky ve šlehačce,
řízky ve šlehačce,
veprove rizky na smetane,
řízek se smetanou,
obrácený řízek ve šlehačce,
trojobal naruby,
veprove rizky se smetanou,
vepřové řízky na šlehačce,
šlehačkové řízky,
obrácené řízky se šlehačkou,
obrácený trojobal,
řízky se šlehačkou,
řízky naruby ze šlehačky,
veprovy rizek v trojobalu se smetanou
Suroviny:
řízek vepřový,
strouhanka,
vejce,
šlehačka,
sůl
Komentáře (16)