Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 672 kJ / 3 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,88 g |
Tuky | 221,97 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,78 g |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 195,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6JO
Moje poznámka
Pařížské noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6JO
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 14 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
noky se salátem,
noky z hladké mouky,
noky z mouky,
pařížské koule,
odpalovane noky,
recepty na noky,
noky z odpalovaného těsta,
noky s parmezán,
bešamelové noky,
noky recepty,
noky se sunkou s besamelovou omáčkou,
noky,
jak na noky,
noky recept,
velké noky,
noky,z,hladke,mouky,
noky s mlékem,
noky top,
pařížské sýry,
pařížská omáčka recept
Suroviny:
mléko,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
ořech muškátový strouhaný,
sýr nastrouhaný,
žloutek,
smetana na vaření,
šunka,
máslo,
sýr
Komentáře (17)
Inak je veľmi zaujímavé sledovať ich, ako sa varia.