Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 668 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,60 g |
Tuky | 130,95 g |
Vláknina | 27,11 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 59,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kohoutek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yP9
Moje poznámka
Kohoutek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yP9
Nejnovější recepty
Lečo podle Jožky Černého
Přidáno před 1 hodinou
Borlotti fazole se zeleninou v pikantní omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Losos na smetaně s cuketou podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Cottage sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 16 hodinami
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perník s rybízem
EmaKa před 21 minutami
Zbojnický guláš
Slavista62 před 3 hodinami
Malinové řezy
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Niconihax před 5 hodinami
Rajčatový salát s Nivou a bazalkou
Mamma před 5 hodinami
Letní zeleninová polévka s fazolkami
PavelLajcok před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Markeeta před 12 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
JanaPisova před 13 hodinami
Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček
Petra970 před 13 hodinami
Domácí kmínový chleba
Petra970 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kohoutek na víně,
kohout na víně recept,
kohout na víně,
kohoutek recept,
kohoutek na víně - recept,
recept kohout na víně,
kohoutek recepty,
recepty kohoutek,
kohout na bílém víně,
recept kohoutek na víně,
kouhout na víně,
kohout na víně po burgundsku,
recept kohoutek,
recepty kohout na víně,
kohout na vine po francouzsku,
recept na kohoutka,
kohoutek na cervenem vine,
kouhout na vínĕ recept,
kohoutek na víně recept,
nejlepší kohoutek recepty
Suroviny:
slanina anglická,
kohout,
cibulka,
mrkev,
víno červené suché,
vývar hovězí,
protlak rajčatový,
česnek,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list
Komentáře (7)
Mám příhodu z jedné kdysi velmi renomované restaurace u nás, měli na jídelním lístku Kohoutka po francouzsku, nikdy jsem tohle maso nejedla, tak jsem si to objednala. No lidi, to byl děs běs, maso tvrdé, že i podrážka byla proti tomu měkká
Ale pokud bych sehnala masíčko, asi bych to zkusila sama, recept se mi líbí a myslím, že pomalý hrnec tu práci udělá rád