Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 119 kJ / 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,72 g |
Tuky | 67,99 g |
Vláknina | 10,31 g |
Cholesterol | 861 mg |
Sodík | 777 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 47,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Venkovská omeleta se sýrem Brie a bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDx4
Moje poznámka
Venkovská omeleta se sýrem Brie a bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDx4
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 10 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 12 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 13 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
láda hruška omeleta,
recepty se sýrem brie,
omeleta ládi hrušky,
zapečené brambory s brie syrem,
pokrmy se sýrem brie,
brambor zapečené brie,
venkovská jídla recepty,
venkovská pizza,
omeleta dle ladi hrusky,
recepty ládi hrušky omeleta,
bezmasá jídla s bramborami,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 11.3.2014
Suroviny:
pažitka,
vejce,
brambory,
rajče,
cibule,
česnek,
máslo,
sýr brie,
olej olivový,
salát lollo rosso,
sůl,
pepř
Komentáře (4)