Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 119 kJ / 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,72 g |
Tuky | 67,99 g |
Vláknina | 10,31 g |
Cholesterol | 861 mg |
Sodík | 777 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 47,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Venkovská omeleta se sýrem Brie a bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDx4
Moje poznámka
Venkovská omeleta se sýrem Brie a bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDx4
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 24 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 45 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
láda hruška omeleta,
recepty se sýrem brie,
omeleta ládi hrušky,
zapečené brambory s brie syrem,
pokrmy se sýrem brie,
brambor zapečené brie,
venkovská jídla recepty,
venkovská pizza,
omeleta dle ladi hrusky,
recepty ládi hrušky omeleta,
bezmasá jídla s bramborami,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 11.3.2014
Suroviny:
pažitka,
vejce,
brambory,
rajče,
cibule,
česnek,
máslo,
sýr brie,
olej olivový,
salát lollo rosso,
sůl,
pepř
Komentáře (4)