Beruška
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 711 kJ / 4 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,59 g |
Tuky | 100,98 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 733,03 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2009 19:44
Nádhera!!! a plusík..aspoň jeden, když víc nejde
26. 8. 2009 19:39
To je krása A jasný bodík!
26. 8. 2009 19:39
To je krása A jasný bodík!
9. 4. 2009 14:14
Super,šikovná,nádhera!!!
2. 3. 2009 11:35
aha...tak tu je to pecene v miske...nie v tej forme...
skvela invencia
skvela invencia
2. 3. 2009 10:43
Liduš, to je náááádhera!!!!
2. 3. 2009 10:35
tuto tortu poznam aj z mamincinych receptov
http://www.mamincinyrecepty.cz/sladke-dorty/berusk... a tam podla postupu vidim, ze ten korpus je po upeceni duty, mozno, ze preto je potrebne tolko vela kremu.
http://www.mamincinyrecepty.cz/sladke-dorty/berusk... a tam podla postupu vidim, ze ten korpus je po upeceni duty, mozno, ze preto je potrebne tolko vela kremu.
2. 3. 2009 10:07
Hello,tak mi nestačí krém z 1 másla ani na roládu a to ho tam nedávám moc,tento dortík ve finále váži 2,70 kg,zbytek krému se může dát do mražáku a pak pozvolně rozmrazit,anebo se mohou použít piškoty pomleté,přidat ořechy(kokos),marmeládu,rum,trochu lemonky,kakao a vše promíchat a dělat koule, které se obalí v kokosu(ořech)
2. 3. 2009 08:32
Dort je krásný, profesionální. Co ale Lidko děláš se zbylým krémem? Tady vaří většinou amatéři a nadšenci a né každý si dokáže představit to množství. Na normální 2x prokrojený a nahoře zdobený dort mi stačí 1 máslo a 1 pudink z 1/2 l mléka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 3 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 22 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 23 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 51 minutami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 13 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 15 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Možností k bezodpadovému využití citronů je více, stačí si vybrat. Kromě šťávy a kůry můžete zpracovat i jadérka a mezistěny. Poradíme
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Další recepty
Tématické fráze: dort beruška postup dort beruška dort beruška z marcipánu marcipánová beruška jak vyrobit dort beruška beruška z marcipanu dort beruska obrazky návod dort beruška marcipánové berušky marcipánová beruška postup berusky z marcipanu dort beruška recept marcipanovy dort beruska beruška dort návod na dort beruška dort beruška návod dort beruska obrazek beruška z marcipánu postup dort beruska fotky obrazky berusek
Suroviny: bílek, krupice, žloutek, mouka polohrubá, mouka, ořechy mleté, voda, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, cukr, cukr vanilkový, rum, cukr moučkový, mléko sušené, voda
Beruška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp17
54 názorů