Suroviny pro 25
25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 31 521 kJ / 7 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,75 g |
| Tuky | 412,96 g |
| Vláknina | 37,80 g |
| Cholesterol | 2,26 g |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,04 g |
| Sacharidy | 806,63 g |
Postup přípravy
Kaiserky namočíme ve dvou hrnkách mléka až změknou, vidličkou je rozmícháme na kaši. Krok 4: Přidáme kokos a opět zamícháme. Ve zbylém mléce (1 hrnek) uvaříme oba cukry, přidáme kaši s kaiserek a mícháme do zhoustnutí a necháme vychladit. Krok 5: Máslo utřeme do pěny a stále míchajíc přidáváme postupně kaši a ušlehat do jemného krému. Krok 6: Drobenka: Máslo, cukr i kokos přismažíme na pánvi až kokos zhnědne. Krok 7: Dochucení : asi 1/2 sklenice červeného džemu. Krok 8: 1 plát piškotu potřeme bohatě džemem, polovinou krému, přikryjeme druhým plátem, namažeme zbylým krémem a posypeme drobenkou.
Zveřejněno 3. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Labutí chmýří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o90N
Moje poznámka
Labutí chmýří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o90N
Nejnovější recepty
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 4 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 6 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 10 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 43 minutami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 46 minutami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 1 hodinou
Jarní salát
Kajkajak před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 3 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 3 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 4 hodinami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 4 hodinami
Tématické fráze:
labutí chmíří,
chmíří,
buchta labutí chmíří,
labutí maso,
buchta labutí chmíří recept,
sněhové labutě,
labute z bílku,
řezy labutí chmíří,
recept na labutí chmíří,
sněhové labutě top recepty,
moučník labutí,
labutí chmíří recept,
labuť z bílků,
labutě recept,
labutě ze sněhu,
labutě z cukru,
krém do labutí,
recept - sněhové labutě,
labutě ze sněhu recept,
recept labutí
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
rohlík,
mléko,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kokos strouhaný,
máslo,
máslo,
kokos,
cukr krupice,
džem
Komentáře (12)
Také mě to pečivo zaujalo... Asi je to imitace běžně používané moučné kaše.
Trošku mě překvapuje množství mléka; snad by bylo (pro nedovtipy mého formátu) formulaci "...a mícháme do zhoustnutí..." doplnit: mícháme a vaříme do zhoustnutí.
Lenka: neregi
Dávat prdopeč do šlehaných těst obecně a do těsta bez tuku jako v tomto případě zvlášť, je něco podobného jako když ten filmový pradlák v "Tenkrát na západě" používal současně opasek + kšandy
...tedy, až na ten prdopeč do piškóóótu