Suroviny pro 25
25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 521 kJ / 7 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,75 g |
Tuky | 412,96 g |
Vláknina | 37,80 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,04 g |
Sacharidy | 806,63 g |
Postup přípravy
Kaiserky namočíme ve dvou hrnkách mléka až změknou, vidličkou je rozmícháme na kaši. Krok 4: Přidáme kokos a opět zamícháme. Ve zbylém mléce (1 hrnek) uvaříme oba cukry, přidáme kaši s kaiserek a mícháme do zhoustnutí a necháme vychladit. Krok 5: Máslo utřeme do pěny a stále míchajíc přidáváme postupně kaši a ušlehat do jemného krému. Krok 6: Drobenka: Máslo, cukr i kokos přismažíme na pánvi až kokos zhnědne. Krok 7: Dochucení : asi 1/2 sklenice červeného džemu. Krok 8: 1 plát piškotu potřeme bohatě džemem, polovinou krému, přikryjeme druhým plátem, namažeme zbylým krémem a posypeme drobenkou.
Zveřejněno 3. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Labutí chmýří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o90N
Moje poznámka
Labutí chmýří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o90N
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 9 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 12 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 13 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 15 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 17 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 4 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 5 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 5 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 5 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 6 hodinami
Bublanina
alenalentz před 8 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 8 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 8 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 9 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 11 hodinami
Tématické fráze:
labutí chmíří,
chmíří,
buchta labutí chmíří,
labutí maso,
buchta labutí chmíří recept,
sněhové labutě,
labute z bílku,
řezy labutí chmíří,
recept na labutí chmíří,
sněhové labutě top recepty,
moučník labutí,
labutí chmíří recept,
labuť z bílků,
labutě recept,
labutě ze sněhu,
labutě z cukru,
krém do labutí,
recept - sněhové labutě,
labutě ze sněhu recept,
recept labutí
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
rohlík,
mléko,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kokos strouhaný,
máslo,
máslo,
kokos,
cukr krupice,
džem
Komentáře (12)
Také mě to pečivo zaujalo... Asi je to imitace běžně používané moučné kaše.
Trošku mě překvapuje množství mléka; snad by bylo (pro nedovtipy mého formátu) formulaci "...a mícháme do zhoustnutí..." doplnit: mícháme a vaříme do zhoustnutí.
Lenka: neregi
Dávat prdopeč do šlehaných těst obecně a do těsta bez tuku jako v tomto případě zvlášť, je něco podobného jako když ten filmový pradlák v "Tenkrát na západě" používal současně opasek + kšandy
...tedy, až na ten prdopeč do piškóóótu