Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Labutí chmýří

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 8. 2014 16:58

Suroviny pro 25

25

Nutriční hodnoty

Energie31 521 kJ / 7 534 kcal
Bílkoviny128,75 g
Tuky412,96 g
Vláknina37,80 g
Cholesterol 2,26 g
Sodík 1,62 g
Sůl4,04 g
Sacharidy806,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vysvětlivky:

obsah hrnku = 250 ml

PL = polévková lžíce

KL = kávová lžička

prdopeč = prášek do pečiva

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

palfinka

9. 8. 2014 21:07

Dnes jsem upekla a bráním jej vlastním tělem,:-p:yes:Mňamka a ten prdopeč vůbec není na škodu ,krém výborný:-K

Dana61

5. 8. 2014 11:11

řezy vypadají nádherně:yes::-D ten krém je opravdu zajímavý;-)

hanes24

5. 8. 2014 06:18

:yes::yes::-)):-DNebrlite a zkuste, pak až mudrujte:-))

Jana Bernátová

4. 8. 2014 15:20

No, zdá se mi to trochu podezřelé. Vadí mi pečivo jako součást krému a ten prášek do pečiva se mi zdá zbytečný. Počkám si, až to někdo vyzkoušíte a sdělíte své dojmy pekařské i chuťové. Nicméně na fotce vypadá moučník úžasně.

kuchtík

3. 8. 2014 20:23

casino:kdyby sis pořádně přečetl recept-nedovtipe!

casino casino

3. 8. 2014 19:29

Frantiska:
Také mě to pečivo zaujalo... Asi je to imitace běžně používané moučné kaše.
Trošku mě překvapuje množství mléka; snad by bylo (pro nedovtipy mého formátu) formulaci "...a mícháme do zhoustnutí..." doplnit: mícháme a vaříme do zhoustnutí.

Lenka: neregi:-//
Dávat prdopeč do šlehaných těst obecně a do těsta bez tuku jako v tomto případě zvlášť, je něco podobného jako když ten filmový pradlák v "Tenkrát na západě" používal současně opasek + kšandy:-D:-D:-D

Frantiska Frantiska

3. 8. 2014 19:08

zajimave .)

pavelk pavelk

3. 8. 2014 19:05

Frantiska:Mě taky, ale v receptu to bylo a já to tak zkusila a krém je krásně nadýchaný a chuťově výborný. Plech těchto řezů ti mí sarančata snědla jen se zaprášilo.:-)

Frantiska Frantiska

3. 8. 2014 18:34

mne zarazilo, proc rohliky ci kaiserky?

Lenka

3. 8. 2014 18:25

Nevim, proc by se nemohl dat do piskotu prdopec. Je to jistota, ze buchta vybehne, kdyz je v nem vic cukru.:yes:

casino casino

3. 8. 2014 17:48

Pěěěkny recepis, pjééékny...:yes:
...tedy, až na ten prdopeč do piškóóótu:no::-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: labutí chmíří chmíří buchta labutí chmíří labutí maso buchta labutí chmíří recept sněhové labutě labute z bílku řezy labutí chmíří recept na labutí chmíří sněhové labutě top recepty moučník labutí labutí chmíří recept labuť z bílků labutě recept labutě ze sněhu labutě z cukru krém do labutí recept - sněhové labutě labutě ze sněhu recept recept labutí

Suroviny: vejce, mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, rohlík, mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, kokos strouhaný, máslo, máslo, kokos, cukr krupice, džem

TopRecepty.cz

Labutí chmýří

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o90N