Marinované švestky na grilu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,37 g |
Tuky | 0,48 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 97,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2014 16:25
Já bych do švestek spíš vložila po jedné sloupnuté mandli nebo kostku sýra. Už jen proto, abych to koření z těch měkkých švestek pak nemusela dobývat. Ale proti gustu...
25. 8. 2014 08:06
Tolik koření na dvanáct švestek si neumím představit ani já, ale když vám to tak chutná, tak proč ne...
25. 8. 2014 07:46
Navir....Presne tak si ,, lecim,, zub ....pomaha !!!
24. 8. 2014 23:42
Je třeba vyzkoušet, uvidíme.
24. 8. 2014 22:02
Coleta: No jo, jenže ve víně jak známo vývarem se ztrácí jejich síla, jsou jemnější. Vyzkoušej, tahle diskuze nemá cenu. Fakt.
24. 8. 2014 22:02
Coleta: Jste se, děvčata, rozhodly dneska Spagetku ukamenovat, co
24. 8. 2014 22:01
Frantiska: Nikoli píšu: " do vína rozdrtíme po 8 kusech hřebíčku a badyánu", tudíž mi zbude 12 kusů, které vložím do 12 kusů švestek. Ono, když rozdrtím těch 8 kusů, tak víc než jeden do každé z 12 švestek asi nenacpu, že? Ale budiž, napíšu srozumitelněji
24. 8. 2014 21:57
spagetka:No a celkem je to pořád 20 hřebíčků na 12 švestek, ne? 12 jich máš ve 12 švestkách a 8 roztlučených ve víně s 12 švestkama. Co jako blbě čtu?
24. 8. 2014 21:56
spagetka: Jsem zmatena, v receptu se píše: Švestky nakrojíme tak, aby šla vyndat pecka, ale aby švestka zůstala v celku. Do každé švestky dáme hřebíček a badyán. A v komentáři píšeš, ze jeden hřebíček a jeden badyán rozdrtit a dat do všech 12ti švestek. A v surovinych je 20 kusu koreni od každého.
24. 8. 2014 21:48
Holky, nehádejte so o hřebíčku, mám ho v děravým zubu už 3 týdny, je to úúúúžasný analgetikum - super Ve čtvrtek to uzemní zubař, ale všem, koho bolí zub, vřele doporučuji
24. 8. 2014 21:48
Coleta: Sorry, blbě čteš - do 12 švestek po 1 hřebíčku a 1 plátku badyánu. Zbývá 8, které rozdrtíš a přidáš do vína. Už chápeš?
24. 8. 2014 21:44
danielle72:Promiň, ale tady mi to přijde škoda surovin. Vím, co udělají tři hřebíčky, když dám do jablečného vařeného kompotu. A 20 hřebíčků na 12 švestek? Navařila a napekla jsem toho už dost, takže usuzuji, že to musí být velmi hořké.
24. 8. 2014 21:34
Coleta: Já bych nejdřív vyzkoušela a ochutnala
24. 8. 2014 21:31
Coleta: Chuť se neztratila, švestky bylo náááramně cítit
24. 8. 2014 21:26
magdalenka:Přijde mi, že se v tom musí ztratit ta chuť švestek a je to jen hřebíčkové. Čekala bych, že u svěstek budou převažovat švestky a ne hřebíček. Ještě si to dovedu představit, u velkých tzv. jugoslávských švestek, ale tady jsou to ty klasické české.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 7 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 3 minutami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 39 minutami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 1 hodinou
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: jugoslávská švestka svestky na grilu marinované švestky svestka jugoslavska svestky na gril jak rozdrtit švestky recept na víno ze švestek jugoslavske svestky svestka na gril švestky na grily recepty na švestky švestka na grilu švestky + koření marynovane švestky velke švestky recept marinovane svestky grilované švestky kompot z jugoslávských švestek recepty švestky velké svestky jugoslávská
Suroviny: švestky, koření hřebíček, badyán, kůra citronová, med, víno červené suché
Marinované švestky na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVWn
19 názorů