Podzimní pohlazení

zizalka Kuchařka: zizalka

6 skleniček Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry 5 názorů

Suroviny

3 střední hrušky
šťáva z 1/2 limetky
1 lžíce agávového sirupu
skořice
kardamon
1 plátek želatiny
400 ml mléka
1 skořicový cukr
1 lžička cukru krupice
1 pudink Dessert Chocolat od Dr.Oetkera
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hrušky nakrájíme na kostičky, pokapeme limetkovou šťávou,přidáme koření a agávový sirup a chvíli podusíme do změknutí a puštění šťávy.

  2. Jeden plátek želatiny necháme nabobtnat v misce a přidáme k hruškové směsi. Zahříváme do rozpuštění želatiny.

  3. Rozdělíme do skleniček a dáme na chvíli vychladit do lednice.

  4. Mezitím si připravíme z mléka, cukru a pudinku kakaovou vrstvu dle návodu na obalu. Opět rozdělíme do skleniček a dáme vychladit. Dozdobíme dle fantazie.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Podzimní pohlazení

Tématické fráze: podzimní vaření desert chocolat oetker podzimní sklenička top recepty moučníky ovocne pohlazeni recept dessert chocolat dessert chocolat dr.oetker dr.oetker dessert chocolat vánoční pohlazeni-recept dr.oetker dessert chocolat recept