Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 511 kJ / 1 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,18 g |
Tuky | 7,21 g |
Vláknina | 51,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 297,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2E7
Moje poznámka
Hráškové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2E7
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 9 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 45 minutami
Cuketový perník
Dodo86 před 54 minutami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 1 hodinou
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 2 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
TondaJ před 4 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 4 hodinami
Frankfurtská polévka bez mléka
edmako před 4 hodinami
Plněné tousty
monyss před 5 hodinami
Roláda z mletého masa
radekfiala před 5 hodinami
Tématické fráze:
brokolicové karbanátky pohlreich,
hráškové karbenátky,
recept na jídlo ze zeli, hrasku a brambor,
karbanátky ze zeleného hrášku,
karbanátky s hraskem,
placky z krup,
jarní hráškové karbanátky,
recepty karbanátky ze zeleného hrášku,
karbenátky ze zeleného hrášku,
hraskove placicky bez mouky,
hráškové placky bez múky,
karbanátky,
hraskovy karbenátky,
hrachove fasirky,
kapustove placicky a hraskem,
placky z krup a hrášku,
hráškové placky,
hraškove recepty,
hraskovy karbenatek
Suroviny:
kroupy,
brambory,
hrášek,
zelí kysané,
mouka hladká,
strouhanka,
česnek,
majoránka,
pepř,
sůl
Komentáře (4)