Salát z červené řepy, cibule a jogurtu

brontik Kuchařka: brontik

Doba přípravy: 15 minut 4 porce Saláty 10 názorů

Suroviny

6 ks červené řepy
cibule
300 g bílého jogurtu
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Červenou řepu umyjeme, dáme vařit doměkka. Jak je řepa uvařená, necháme ji vychladnout a vychladlou oloupeme ze slupky.

  2. Na hrubším struhátku řepu nastrouháme i s cibulí, kdo chce, tak ji nakrájí na jemno, všechno máme v misce, přidáme sůl, pepř a jogurt, je to výborné a zasytí to.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 77 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát z červené řepy, cibule a jogurtu

Tématické fráze: salát z červené řepy salát z červené řepy vařené červená řepa salát salát z červené řepy a jogurtu salát z červené řepy s jogurtem červená řepa recepty salát recepty z červené řepy jak vařit červenou řepu salát z řepy salát s červené řepy červená řepa vařená salát červená řepa vařená - salát červená řepa recepty salát z červené řepy s cibulí salát z červené řepy recept salát z červené cibule saláty z červené řepy recepty z červené řepy saláty salat z varene cervene repy recept na salát z červené řepy

Zapomněl/a jsem heslo