Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu.
Krok 2: Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme na kostičky a přidáme k vývaru.
Krok 3: Dále přilijeme smetanu, přidáme masox a povaříme. Nakonec zašleháme vajíčka a dochutíme.
Krok 4: Pokud se Vám zdá polévka řidká zahustěte mlíkem s hl. moukou a ještě povařte tak 5-10 minut.
Zveřejněno 23. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí pajšlová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0kL
Moje poznámka
Krůtí pajšlová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0kL
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 2 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 6 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 14 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
artistichideaway před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 1 hodinou
Jogurtová buchta
1anoli1 před 2 hodinami
Cuketové řezy s mákem
HelenaR před 2 hodinami
Krůtí holanďani
Zlatka25 před 4 hodinami
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 5 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Margot kuličky
Junys před 16 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 17 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 17 hodinami
Tématické fráze:
pajšlová omáčka,
pajšlová omáčka recept,
omáčka pajšlová,
polévka z vnitřností,
krůtí vnitřnosti,
paišl,
polévka z krůtích vnitřností,
krůtí plíce,
pajslova macka,
recept pajslova omacka,
držková polévka recepty,
pajšl z kralíka,
recepty pajšlová omáčka,
krůta vnitřnosti,
polévka z krůtích krků,
co uvařit z krůty,
polévka z krůtích srdcí,
vnitřnosti krůty,
vnitřnosti z krůty,
krůtí vnitřnosti recept
Suroviny:
kost,
vnitřnosti z krůty,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
cibule,
sůl,
smetana,
masox,
vejce
Komentáře (1)