Ředkvičková pomazánka s medvědím česnekem
Zúročte sklizeň blahodárné byliny medvědího česneku a přidejte ji do zdravé ředkvičkové pomazánky s domácí lučinou. Pokud ji namažete na čerstvý kváskový chleba, vytvoří doslova plejádu chutí a svěžesti v puse.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 641 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 36,24 g |
Vláknina | 13,22 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 9,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková pomazánka s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wj1
Moje poznámka
Ředkvičková pomazánka s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wj1
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 18 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové poháry
Nickusek před 20 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 36 minutami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 45 minutami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 53 minutami
Kefírový koláč
Renata1101 před 59 minutami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 11 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičková pomazánka,
pomazánka s medvědím česnekem,
recepty s medvědím česnekem,
pomazánka s medvědi cesnekem,
ředkvičkové pomazánka,
pomazánka z medvědího česneku a ředkviček
Suroviny:
jogurt selský,
smetana ke šlehání,
ředkvičky,
cibulka jarní,
česnek mědvědí,
majonéza,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)