

Ředkvičkové máslo s medvědím česnekem
Suroviny
- 170 g másla
- 1 svazek ředkviček
- 1/2 svazku medvědího česneku
- sůl
- pepř
- mletá sladká paprika
- citrón
Postup přípravy receptu
Máslo necháme změknout, do misky k němu přidáme sůl, pepř a lžičku papriky a dohromady utřeme dohladka.
Omyté ředkvičky dobře osušíme a nakrájíme na malé kostičky, medvědí česnek nasekáme nadrobno. Oboje vmícháme do másla.
Nakonec přistrouhneme trochu citrónové kůry.
Mažeme na čerstvé pečivo.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ředkvičkové máslo s medvědím česnekem
-
To vypadá moc dobře. Ukládám si to do oblíbených
-
Eja57: proč znehodnotit, každému chutná něco jiného a s novými bramborami, proč ne?
Jak se říká - proti gustu... -
Frantiska: tak to jsem opravdu ráda, že se recept u vás tak ujal
-
Já vám to tady asi úplně znehodnotím - já si k tomu představím nové ve slupce vařené bramborky......jo...talíř bramborek, miska tohoto...bagr...teda pardon - vidlička a nožík, rozkrojit brambůrku, nanést na ni toto....
-
Dneska na přání znovu :) tentokrát jsem musela dat 2x vic ředkviček a česneku
-
Frantiska: děkuji za vyzkoušení, u nás taky chutnalo a to i hodně konzervativnímu manželovi
A děkuju za fotečku -
tak sezona už opravdu začala :) jde i koupit. Moc dobrá záležitost určitě zopakuji, jen nevím jestli ještě tento rok. Inspirace je tu spousta.
-
zrovna včera jsem dostala medvědí česnek
-
sezona je tu :) hned jak se k nemu dostanu, tak vyzkousim