Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roládky

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 3. 2009 12:36

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept byl včera v Babicových dobrotách.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LIDKA LIDKA

29. 3. 2009 23:10

Jani zkopíruj si to a vlož tam jak máš www adresy.

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 21:54

Liduš díky, musím si to opsat, nejde na to kliknout:-/

LIDKA LIDKA

29. 3. 2009 20:52

Jani,vypadá to výborně,určitě brzy vyzkouší,dávám bodíka:yes:
Našla jsem Vám stránky s Babicovou kuchařkou.
tv.nova.cz/clanek/novinky/babicova-kucharka.html

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 20:11

Jasně, Terezko;-)

tejaja tejaja

29. 3. 2009 20:01

Nevravím, že halušky so syrom sú zlé, ale nech to nenazýva pravými bryndzovými, keď to bryndzu ani nevidelo:-D

HankaPu HankaPu

29. 3. 2009 20:00

Jani, já dělám něco podobného, ale bez té cibule a brambory:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 19:54

No, já jsem to neviděla, fakt je, že když jsem kdysi halušky dělala pro děcka, jak byly malé, přišel syn od sousedky a říkal: "Mami, ten humus s tou brynzou už nikdy nedělej, donesl jsem ti návod na dobré halušky se sýrem":-)):-D No a od té doby si je fakt zamilovaly obě moje děti syn, se časem naučil jíst i ty s tou brynzou;-)

tejaja tejaja

29. 3. 2009 19:17

Áno Janka, od Babici:-D To som mala na druhý deň kopec mailov s presnou linkou, nech si to pozriem. Strašné:-//:no::no:Aj som tam čosi napísala, bola som už asi 5 Slovenka, čo ten recept kritizovala, a poobede všetky negatívne ohlasy, aj od českých prispievateľov, zmizli:no: Janka, to neboli halušky, mali to byť teda Pravé slovenské halušky s bryndzou, ale podľa receptu to boli noky so syrom. Nech robím ako chcem, ale keď sú s bryndzou, tak tá bryndza tam má byť, nie syr. Po bryndzi tam nebolo ani chýru, ani slychu.

maris maris

29. 3. 2009 19:05

Babica dělá všechno jinak:no::-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 18:56

Terezko, myslíš od Babici? No, to jsem neviděla a myslím, že jsme se tady svorně shodli, že halušky samo o sobě je kapitola sama o sobě. každý je dělá jinak a Babica asi také.

tejaja tejaja

29. 3. 2009 18:41

Tak mne Janka stačili "pravé" slovenské bryndzové halušky, ktoré som si pozrela na nete:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 18:36

Jo a zapoměla jsem, je to jen můj názor. Já Babicu žeru, co udělá, se mi zdá i pro blbce a pokud jsem to vyzkoušela, nikdy mne nezklamal.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 18:34

Eli, no, já bych dala příště papriku, co si budem povídat, třeba červenou kapii, nebo tak. Já se vždy držím návodu a pak až experimentuji po svém. Brambory zmiňuji v návodu. Pokud se stane a jsou malinko tvrdší, jistí to mikrovlnka. Já je měla fakt dobré. Mírně jsem je osolila. Každému chutná něco jiného, mne toto opravdu oslovilo;-)

Eliza Eliza

29. 3. 2009 18:25

Já tedy Babicu také moc nemusím, zdá se mi, že občas patlá páté přes deváté a mrzačí klasické receptury, ale tohle nevypadá špatně, zvlášť v Janičky podání...:-)
Připomíná to klasický gordon bleu - tedy pokud by se vynechala ta cibule a syrová brambora.
Jani, jak se tam ta cibule chová? Ztratí štiplavost? Myslím - jestli se to dostatečně propeče až k ní... To samé by mě zajímalo u brambory. Počítám, že potřebuje tak nejmíň 15 minut smažení, aby uvnitř změkla, co?
Vypadá to opravdu moc pěkně, i když popravdě řečeno, ta brambora a cibule mi tam připadají tak jakoby trochu navíc...:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 17:49

Drobenka, to jsou šachy, co? Dcera, já, Danka :-)) Tak Danuš, udělej to, rozhodně nebude ani manžel sklamaný, věř mi. Jde o to, jestli máte rádi kuřecí masíčko a ten sýr tam dej klidně i tvarůžek, nebo nivu, to je fuk, i tak to bude dobré.;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: babicovy dobroty recepty babicovy dobroty babicovi dobroty recepty babicovi dobroty www nova cz dobroty babicovy recepty babica recepty babicovy dobroty archiv kuchařka babica vepřová panenka recepty babicovy dobroty medovník babica medovník recept babica babicovi dobroty archiv zelňáky podle babici recepty babicovy dobroty babica a jeho dobroty tv nova nova.cz dobroty vepřová panenka . babicovy dobroty plněné brambory babica vepřové výpečky podle babice babicovi dobroty archiv recepty

Suroviny: prsa kuřecí, šunka, cibule, sýr tvrdý, brambory, sůl, vejce, strouhanka, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kuřecí roládky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DR16