Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí roládky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DR16
Moje poznámka
Kuřecí roládky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DR16
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 41 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 57 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 13 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 16 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Tématické fráze:
babicovy dobroty recepty,
babicovy dobroty,
babicovi dobroty recepty,
babicovi dobroty,
www nova cz dobroty babicovy recepty,
babica recepty,
babicovy dobroty archiv,
kuchařka babica,
vepřová panenka recepty babicovy dobroty,
medovník babica,
medovník recept babica,
babicovi dobroty archiv,
zelňáky podle babici,
recepty babicovy dobroty,
babica a jeho dobroty tv nova,
nova.cz dobroty,
vepřová panenka . babicovy dobroty,
plněné brambory babica,
vepřové výpečky podle babice,
babicovi dobroty archiv recepty
Suroviny:
prsa kuřecí,
šunka,
cibule,
sýr tvrdý,
brambory,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká
Komentáře (55)
Našla jsem Vám stránky s Babicovou kuchařkou.
tv.nova.cz/clanek/novinky/babicova-kucharka.html
Připomíná to klasický gordon bleu - tedy pokud by se vynechala ta cibule a syrová brambora.
Jani, jak se tam ta cibule chová? Ztratí štiplavost? Myslím - jestli se to dostatečně propeče až k ní... To samé by mě zajímalo u brambory. Počítám, že potřebuje tak nejmíň 15 minut smažení, aby uvnitř změkla, co?
Vypadá to opravdu moc pěkně, i když popravdě řečeno, ta brambora a cibule mi tam připadají tak jakoby trochu navíc...