Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 727 kJ / 1 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,80 g |
Tuky | 64,90 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 242,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s chorizem a spoustou jarní cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP6P
Moje poznámka
Bulgur s chorizem a spoustou jarní cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP6P
Nejnovější recepty
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky z toustového chleba s česnekovými výhonky
Přidáno před 2 hodinami
Mandlový rebarborový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Odlehčená rybí pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Věžičky z listového těsta se šlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švédský rybí salát
prokesova před 35 minutami
Kinder řezy
anickapp před 1 hodinou
Vuřt guláš
LendaRys před 1 hodinou
Jemná sýrová polévka s fazolkou
Kajkajak před 1 hodinou
Mleté maso ve smetanové omáčce
Iveta. před 3 hodinami
Kančí po cikánsku
capek před 3 hodinami
Rajská omáčka v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Raddkaa před 4 hodinami
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 16 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 17 hodinami
Tématické fráze:
bulgur s čorízem,
bulgur s cibulkou,
recepty z bulguru,
recepty s bulgurem,
bulgur s cibulkou,
masovy bulgur,
jarní cibulka recepty,
burgur s jarni cibulkou,
bulgur s jarní cibulkou,
bulgur na cibulce,
bulgur recept,
co z bulguru,
bulgur a jarni cibulka,
rizoto s čorízem,
burgur na cibulce,
dýnová polévka s chorizem,
bulgur s kuřecím a chorizem,
bulgur recepty,
bulgur zelená cibulka
Suroviny:
bulgur,
vývar masový,
sůl,
olej,
klobása chorizo,
cibulka jarní,
kukuřice sterilovaná,
sůl,
pepř
Komentáře (3)