Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 792 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,73 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená polévka z pečených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkLn
Moje poznámka
Studená polévka z pečených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkLn
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky s jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Přidáno před 4 hodinami
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno před 13 hodinami
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 21 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 22 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno 3. 6. 2025 13:57
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicovo-sýrové kuličky
TondaJ před 42 minutami
Kuřecí nudličky na kmínu
MamkaTerka před 3 hodinami
Bezová šťáva
Moanka před 4 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
jtrecepty před 4 hodinami
Mrkvové řezy
Moanka před 4 hodinami
Zapečená brokolice s těstovinami
Anna.Milkova před 5 hodinami
Vepřové na houbách
MarinetteQueen3 před 5 hodinami
Tvarohová bublanina
Evculina84 před 16 hodinami
Bezový cheesecake
Jana2017 před 18 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 22 hodinami
Tématické fráze:
studená italská polévka,
recepty z pečených rajčat,
italská studená polévka,
studena polevka z rajcat,
jak propasírovat rajčata,
polévka z pečených rajčat,
polevka gazpacho z pečených rajčat,
studena rajcatova polevka,
polévka z pečených rajských,
polévka z rajčat studená,
studená omáčka s pečených rajčat,
polévka z rajčat za studena,
rajcatova polevka z pecenychcerstvych rajcat,
polévka z rajských jablíček studená
Suroviny:
rajče,
česnek,
čerstvé bylinky,
cukr,
sůl,
pepř,
olej olivový,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)