Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gazpacho s avokádem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 7. 2015 15:04

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie612 kJ / 146 kcal
Bílkoviny4,47 g
Tuky1,07 g
Vláknina6,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ve svém receptu jsem nepoužila papriku, protože mi syrová nedělá dobře. Stejně tak je možné vynechat cibuli a česnek. Oproti tradičnímu receptu jsem přidala avokádo, které polévku zahustí a dodá zdravé tuky.

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jitkas

8. 7. 2015 07:33

Badak: Kdyz si zadate GAZPACHO AGUACATE TOMATE, najdete neuveritelne kombinace tohoto typu gazpacha. Mate pravdu, dava se namoceny chleb(maly krajicek bez kurky) bud ve vode, nebo vode s octem, ale neni to prvidlem, zalezi na tom, jak ho chcete mit husty. V posledni dobe jsem zjistila, ze vetsinou se dela bez, nazyvaji ho odlehcene Gazpacho. Prave do Gazpacha s avokadem se davat nemusi, avokado funguje jako "zhustovadlo". Kapary a olivy v gazpachu osobne neznam, ale spatne to urcite nebude.

badak

7. 7. 2015 22:40

Samozřejmě to nebude špatné. Ale v gazpachu by měl být rozmixován i krajíček bílého chleba nasáklý panenským olivovým olejem. Avokádo bych nedával, i když se tím asi nic nezkazí. Ale cibuli bych nemixoval, je li jemně mixována je nahořklá. Mixované gazpacho se zpravidla mírně okyselí a přidávají se jemně posekané přísady dle chuti, jako třeba právě cibule, kapary, olivy a pod.

petram

6. 7. 2015 12:24

vseumel: Olej není třeba, když přidávám avokádo, to obsahuje tuků dost.

vseumel

6. 7. 2015 12:02

Je pravda, že tam ten olej chybí, už jen kvůli vitamínům. Určitě to bude dobré. :yes:

maiva

5. 7. 2015 18:41

Pěkné:-p+:yes:

Miquel

5. 7. 2015 16:19

Richard: Vychlazená voda se přidává do gazpacha normálně, je li příliš husté ;-)

Richard

5. 7. 2015 15:37

Gazpacho bez olivového oleje š vodou?!?!?!?! Španělé se budou divit!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gaspazo avokádo recepty gaspazo s avokadem prave gazpacho gaspazo recept okurkové gazpacho pravé gaspazo recepty s avokádem

Suroviny: rajče, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, avokádo, cibule červená, česnek, voda, sůl, pepř mletý, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Gazpacho s avokádem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WR1E