Andaluzské Gazpacho

milluskaH Kuchařka: milluskaH

Doba přípravy: 1hod 6-7 porcí Polévky 1 názor

Suroviny

3 papriky červené
1 cibule (větší)
6-7 stroužků česneku záleží na velikosti
3/4 kg rajčat čerstvých nebo i konzervovaných
6 pl olivového oleje
1 celou okurku
na špičku lžičky pepř
trochu cukru
trochu soli
6 lžic octa balsamico
3-4 lžíce Ajvaru
cca 3/4 litru hovězího vývaru
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Vývar nechám vychladnout.

  2. Oloupeme si česnek - prolisuji ho.

  3. Čerstvou papriku umyji a nakrájím na plátky, nakrájim cibuli.

  4. Rajčata umyji, když jsou čerstvé, ponořím do horké vody a oloupem slupku.

  5. Pak rozkrájím, umyji okurku a nakrájim na kousky, přidám ostatní suroviny, olej, cukr, sůl, pepř, balsamico, ajvar.

  6. Vše dám do vychladlého vývaru a rozmixuji.

  7. Studenou polévku dám ještě vychladit.

  8. K polévce se můžou podávat opečené topinky.

Poznámka

V horkém létě je polévka výborná.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Andaluzské Gazpacho

  • Andrea Neumannova Andrea Neumannova(neregistrovaná)

    recept je vyborny!!!Vyzkousela jsem to podle toho a mohu jen doporucit, jednoduche a neni to ani nakladne, presto zdrave. Kdo nemam rad topinky, staci i chleba jen tak k tomu.:-8

    Odpovědět

Tématické fráze: gazpacho pohlreich gaspacho pohlreich andalúzské gaspacho gazpacho recept gazpačho gaspacho andaluzske uzené gaspacho gaspach gazpačho recept pohlreich gazpačo andaluzská čočka recept gazpacho top recepty gaspacho vyborny recept andaluzska čočka gazpačio recept na gaspacho horké gazpacho recepty andaluzske gaspach gaspacho balsamico gazpacho polévce