Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 051 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,88 g |
Tuky | 33,06 g |
Vláknina | 7,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 136,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Droždí rozmícháme v pivu, přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto. Necháme ho 30 minut odpočinout, pak prohněteme, vyválíme na malý obdélník, posypeme sezamem a ten trochu do povrchu zaválíme.
Krok 2: Nožem nebo kolečkem na pizzu nakrájíme tyčky, při přenášení na plech s pečícím papírem nebo fólií je natáhneme na délku plechu a necháme dokynout, než se nahřeje trouba.
Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě do křupava (200°C asi 15 -18 minut).
Zveřejněno 21. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
PEPITY (pepřové pivní tyčky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r664
Moje poznámka
PEPITY (pepřové pivní tyčky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r664
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
tycky k pivu,
pivní tyčky,
pivnitycky,
tyckyk pivu,
chutovky k pivu pizza tycky,
nejlepší tyčky k pivu,
tyčky k pivu recept
Suroviny:
pivo světlé,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř mletý,
droždí čerstvé
Komentáře (5)