Domácí chléb vhodný i na Jendův Plecovník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 213 kJ / 3 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,84 g |
Tuky | 22,13 g |
Vláknina | 40,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,83 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 773,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chléb vhodný i na Jendův Plecovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwy9
Moje poznámka
Domácí chléb vhodný i na Jendův Plecovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwy9
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
výroba domácího chleba recepty,
výroba domácího chleba,
domaci chleb,
domácí chleba,
plecovnik,
plecovnik,
domácí chleba recepty,
výroba chleba,
recept na domácí chleba,
domaci chleb recept,
recept na domácí chléb,
domácí výroba chleba,
testo na chleba,
prasklý chléb,
proč praská chleba při pečení,
recept na výrobu chleba,
domácí chleba recept,
recepty na domácí chleb,
domácí chléb pečený v troubě,
proč praská chleba
Suroviny:
mouka hladká,
brambory,
sůl,
kmín celý,
koření chlebové,
voda,
droždí,
voda,
cukr krupice,
mouka hladká
Komentáře (18)
Děkuju vám