Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 974 kJ / 2 623 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 181,96 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgmO
Moje poznámka
Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgmO
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová pasta k masu,
zavařujeme zeleninová směs,
pasta do guláše,
zavarujeme zeleninovou směs,
zavarene maso recept,
domácí pasta do guláše,
pasta guláš,
zavarujeme smes pod maso,
zavařujeme zeleninové omáčky,
paliva calamada,
pasta na guláš,
zavařujeme zeleninové směsi,
zavarujeme smes na spagety zeleninova,
houbový salát,
zavarujeme masove smesi,
pasty do gulase,
guláš pasta,
zavařujeme pastu,
zeleninová pasta,
zavařujeme omáčku na špagety
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
olej,
sůl,
cukr
Komentáře (2)