Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 974 kJ / 2 623 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 181,96 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgmO
Moje poznámka
Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgmO
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký jablkový koláč
Theodora před 4 minutami
Maková náplň
mismi před 18 minutami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 2 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 4 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 6 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová pasta k masu,
zavařujeme zeleninová směs,
pasta do guláše,
zavarujeme zeleninovou směs,
zavarene maso recept,
domácí pasta do guláše,
pasta guláš,
zavarujeme smes pod maso,
zavařujeme zeleninové omáčky,
paliva calamada,
pasta na guláš,
zavařujeme zeleninové směsi,
zavarujeme smes na spagety zeleninova,
houbový salát,
zavarujeme masove smesi,
pasty do gulase,
guláš pasta,
zavařujeme pastu,
zeleninová pasta,
zavařujeme omáčku na špagety
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
olej,
sůl,
cukr
Komentáře (3)