Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 614 kJ / 1 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,09 g |
Tuky | 81,69 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 49,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní karbanátky v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrLg
Moje poznámka
Pivní karbanátky v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrLg
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 7 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 1 hodinou
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 1 hodinou
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 1 hodinou
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 1 hodinou
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 3 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 5 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 6 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 7 hodinami
Tématické fráze:
karbenatky v testicku,
karbanatek v testicku,
pivni karbenatky v testicku,
karbenatek v testicku,
karbanátky obalené v těstícku,
karbanátek v v těstíčku,
karbanátky z mletého masa v těstíčku,
obaleny karbanatek v těstíčku,
pivbí karbanátky se sýrem,
karbanaátky se sýrem v těstíčku,
z jakého masa usmažit karbanátky,
karbanátek v tĕstíčku recept,
jaké mleté maso na karbanátky,
karbanátky se sýrem v těstíčku,
vodochodský cibulové krouzky,
karbenatky v pivnim testicku,
vodochodský recept koprová omáčka
Suroviny:
maso mleté mix,
vejce,
mrkev strouhaná,
cibule,
pivo světlé,
sýr niva,
koření do mletého masa,
pepř,
bazalka čerstvá,
sůl,
chilli,
strouhanka,
mouka hladká,
olej,
vejce,
pivo světlé,
mouka hladká,
solamyl,
petrželka,
rozmarýn
Komentáře (5)
Anna Kocikova zkus dát to pivo černé a nebude to nahořklé. Některé pivo to udělá, ale ne každé.
Kdysi jsem také podle p.Vodochodského zkoušela nějaké karbošky se sýrem a pivem,ale bylo to takové nahořklé...používám raději smetanu