Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnqk
Moje poznámka
Pečené brambory s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnqk
Nejnovější recepty
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 1 hodinou
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 22 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 59 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 2 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 2 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 6 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 6 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 7 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty s parmazánem,
brambory s parmazánem,
recepty z brambor,
pecene brambory s parmazanem,
pecene brambory,
pecene brambory s parmezanem,
recepty na brambory,
pečené brambory recept,
brambory s parmezánem,
pečené brambory ve slupce,
pečené bramnory s parmezánem,
recept s parmazanem,
brambory parmazán,
pecena brambora,
pečené brambory s parmezán,
lilek brambor,
brambory recept,
pečené brambory s s parmazánem,
brambory pečené na parmazánu,
brambory recepty
Suroviny:
brambory,
koření grilovací,
máslo,
parmazán,
pažitka
Komentáře (11)