Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 341 kJ / 3 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,24 g |
| Tuky | 140,72 g |
| Vláknina | 39,86 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 10,44 g |
| Sůl | 25,98 g |
| Sacharidy | 288,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatele bolognese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKkO
Moje poznámka
Tagliatele bolognese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKkO
Nejnovější recepty
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 29 minutami
Vepřové v arašídové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová roláda plněná houbami
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené brambory s krkovičkou a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Opečená vinná klobása
Přidáno před 5 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké čokoládové cookies
Ajda007 před 49 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Dana123 před 1 hodinou
Knedlíky se slaninou
Wikki před 1 hodinou
Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky
Surmei před 1 hodinou
Rajská polévka III
malaneta před 1 hodinou
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
arabam před 3 hodinami
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
magdalenka před 3 hodinami
Bramborový tatarák
magdalenka před 3 hodinami
Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli
magdalenka před 3 hodinami
Bavorské červené zelí od Lemarti
magdalenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
tagliatele,
tagliatelle recept,
tagliatelle bolognese,
bolognese,
těstoviny tagliatelle recepty,
tagliatelle recepty,
tagliatele bolognese,
omáčka na tagliatele,
bolognese recept,
těstoviny bologneze,
zapečené těstoviny s bolognese,
zapečené těstoviny bologněse,
tagliacele,
tagliacele,
tagliatele recepty,
testoviny bolognese,
recepty těstoviny bolognese,
omacka na testoviny bolognese,
těstoviny tagliatelle recept,
tagliatelle bolognese se sýrem
Suroviny:
mouka,
vejce,
sůl,
pepř bílý,
pancetta,
maso mleté telecí,
maso hovězí mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
olej olivový,
víno červené,
bujón,
mléko,
omáčka rajčatová,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Nepouziva se bulvovy celer, ale rapikaty.
Mleko tez nevidim v postupu...
Do omáčky 100 g pancet? A 2 dcl mlieko?(viď suroviny)
Dík za odpoveď!