Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 341 kJ / 3 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,24 g |
Tuky | 140,72 g |
Vláknina | 39,86 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 10,44 g |
Sůl | 25,98 g |
Sacharidy | 288,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatele bolognese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKkO
Moje poznámka
Tagliatele bolognese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKkO
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 15 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 7 minutami
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 1 hodinou
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 1 hodinou
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Lenny1987 před 2 hodinami
Slovenská hrstková polévka
limosek před 3 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 4 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 6 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 11 hodinami
Tématické fráze:
tagliatele,
tagliatelle recept,
tagliatelle bolognese,
bolognese,
těstoviny tagliatelle recepty,
tagliatelle recepty,
tagliatele bolognese,
omáčka na tagliatele,
bolognese recept,
těstoviny bologneze,
zapečené těstoviny s bolognese,
zapečené těstoviny bologněse,
tagliacele,
tagliacele,
tagliatele recepty,
testoviny bolognese,
recepty těstoviny bolognese,
omacka na testoviny bolognese,
těstoviny tagliatelle recept,
tagliatelle bolognese se sýrem
Suroviny:
mouka,
vejce,
sůl,
pepř bílý,
pancetta,
maso mleté telecí,
maso hovězí mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
olej olivový,
víno červené,
bujón,
mléko,
omáčka rajčatová,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Nepouziva se bulvovy celer, ale rapikaty.
Mleko tez nevidim v postupu...
Do omáčky 100 g pancet? A 2 dcl mlieko?(viď suroviny)
Dík za odpoveď!