Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 341 kJ / 3 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,24 g |
| Tuky | 140,72 g |
| Vláknina | 39,86 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 10,44 g |
| Sůl | 25,98 g |
| Sacharidy | 288,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatele bolognese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKkO
Moje poznámka
Tagliatele bolognese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKkO
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 7 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 11 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 19 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 14 minutami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 23 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 48 minutami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 3 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
tagliatele,
tagliatelle recept,
tagliatelle bolognese,
bolognese,
těstoviny tagliatelle recepty,
tagliatelle recepty,
tagliatele bolognese,
omáčka na tagliatele,
bolognese recept,
těstoviny bologneze,
zapečené těstoviny s bolognese,
zapečené těstoviny bologněse,
tagliacele,
tagliacele,
tagliatele recepty,
testoviny bolognese,
recepty těstoviny bolognese,
omacka na testoviny bolognese,
těstoviny tagliatelle recept,
tagliatelle bolognese se sýrem
Suroviny:
mouka,
vejce,
sůl,
pepř bílý,
pancetta,
maso mleté telecí,
maso hovězí mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
olej olivový,
víno červené,
bujón,
mléko,
omáčka rajčatová,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Nepouziva se bulvovy celer, ale rapikaty.
Mleko tez nevidim v postupu...
Do omáčky 100 g pancet? A 2 dcl mlieko?(viď suroviny)
Dík za odpoveď!