Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 341 kJ / 3 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,24 g |
| Tuky | 140,72 g |
| Vláknina | 39,86 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 10,44 g |
| Sůl | 25,98 g |
| Sacharidy | 288,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatele bolognese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKkO
Moje poznámka
Tagliatele bolognese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKkO
Nejnovější recepty
Nadýchaný květákový nákyp
Přidáno před 38 minutami
Čokoládové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 1 hodinou
Anglický steak se sázeným vejcem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí plátky s hořčičnou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fazolová paštika
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná cuketa-Cukeťák
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
Jan Nemec před 3 hodinami
Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve
Tom_Krupa před 3 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Dieta před 3 hodinami
Kmínová polévka
hoskova před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
wimra před 5 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
Merylas před 5 hodinami
Kávový likér
daninako před 6 hodinami
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 6 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 6 hodinami
Hrstková polévka
lunav1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
tagliatele,
tagliatelle recept,
tagliatelle bolognese,
bolognese,
těstoviny tagliatelle recepty,
tagliatelle recepty,
tagliatele bolognese,
omáčka na tagliatele,
bolognese recept,
těstoviny bologneze,
zapečené těstoviny s bolognese,
zapečené těstoviny bologněse,
tagliacele,
tagliacele,
tagliatele recepty,
testoviny bolognese,
recepty těstoviny bolognese,
omacka na testoviny bolognese,
těstoviny tagliatelle recept,
tagliatelle bolognese se sýrem
Suroviny:
mouka,
vejce,
sůl,
pepř bílý,
pancetta,
maso mleté telecí,
maso hovězí mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
olej olivový,
víno červené,
bujón,
mléko,
omáčka rajčatová,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Nepouziva se bulvovy celer, ale rapikaty.
Mleko tez nevidim v postupu...
Do omáčky 100 g pancet? A 2 dcl mlieko?(viď suroviny)
Dík za odpoveď!