Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 360 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusta vařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OznY
Moje poznámka
Kapusta vařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OznY
Nejnovější recepty
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 2 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 4 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 2 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 16 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 17 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 17 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 18 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 19 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 21 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 21 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 22 hodinami
Tématické fráze:
kapusta s klobasou,
kapusta s klobásou recepty,
vaříme kapustu,
kapusta s klobáskou,
kapusta s opecenou klobásou,
dusena kapusta s klobasou,
kapusta s klobasou recept,
recept na kapustu s klobasou,
recepty z kapusty,
kapusta recepty,
dusena kapusta s pokrajenou klobaskou,
klobasa s kapustou,
kapusta s s klobásou,
kapusta s klobasou a zemiakmi,
vaříme s klobásou,
zadelavana kapusta s uzeninou,
varime z kapusty,
kapusta s klobasou a bramborem,
recept kapusta s klobásou,
zadelavana kapusta s klobasou
Suroviny:
kapusta,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (7)