Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 282 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,36 g |
Tuky | 22,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 51,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s batáty (sladké brambory) á la "kyselačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xw39
Moje poznámka
Polévka s batáty (sladké brambory) á la "kyselačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xw39
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 10 minutami
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 15 minutami
Chutné vafle
olivkao2015 před 48 minutami
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 52 minutami
Salát Coleslaw
Hypnos před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 3 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 4 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 4 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 4 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 4 hodinami
Tématické fráze:
batáty recepty na úpravu,
sladké brambory batáty recepty,
recept na brambory batáty,
sladke brambory polévka,
batáty recepty,
polévka s batáty,
polevka ze sladkych brambor,
koprova polévka s bataty,
bataty doba varu,
brambora batáty polevka,
batáty polévka s kmínem,
batáty doba varu vody,
kyselačka poklévka recept,
špenátová polívka recep,
sladka brambora recep,
recepty s batáty,
kyselačka,
sladké brambory recept,
sladké brambory do polévky,
batáty recepty na úpravu-pyre
Suroviny:
batáty,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
kmín drcený,
sůl,
voda,
mléko,
vejce,
škrob,
kopr,
ocet
Komentáře (4)
K tomu škrobu : zahustiť polievku škrobom mám radšej ako múkou, nepchám múku tam, kde nemusí byť.