Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 282 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,36 g |
Tuky | 22,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 51,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s batáty (sladké brambory) á la "kyselačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xw39
Moje poznámka
Polévka s batáty (sladké brambory) á la "kyselačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xw39
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 5 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Tématické fráze:
batáty recepty na úpravu,
sladké brambory batáty recepty,
recept na brambory batáty,
sladke brambory polévka,
batáty recepty,
polévka s batáty,
polevka ze sladkych brambor,
koprova polévka s bataty,
bataty doba varu,
brambora batáty polevka,
batáty polévka s kmínem,
batáty doba varu vody,
kyselačka poklévka recept,
špenátová polívka recep,
sladka brambora recep,
recepty s batáty,
kyselačka,
sladké brambory recept,
sladké brambory do polévky,
batáty recepty na úpravu-pyre
Suroviny:
batáty,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
kmín drcený,
sůl,
voda,
mléko,
vejce,
škrob,
kopr,
ocet
Komentáře (4)
K tomu škrobu : zahustiť polievku škrobom mám radšej ako múkou, nepchám múku tam, kde nemusí byť.