Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

29. 1. 2016 20:40

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 336 kJ / 1 753 kcal
Bílkoviny162,63 g
Tuky71,32 g
Vláknina56,95 g
Cholesterol 392 mg
Sodík 4,13 g
Sůl10,38 g
Sacharidy87,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Komu vadí ostřejší jídlo, může Moravanku nahradit Kunovjankou(270g), která se dá použít i s nálevem.

Pokud má dýně hezkou, nepoškozenou slupku, nemusíme ji loupat. Stačí ji důkladně kartáčkem očistit pod tekoucí teplou vodou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 2. 2016 19:47

spagetka:Děkuji:-K

spagetka spagetka

30. 1. 2016 08:34

Dobrá varianta :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí srdce recepty vaha hoveziho srdce hovězí omáčka recept hovezi srdce recept omáčky z hovězího srdce omacka z hoveziho srdce hovězí na moravance veprove serdce na smetane s moravankou

Suroviny: srdce hovězí, mrkev, petržel, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, dýně, moravanka, vývar, smetana, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zy05