Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,98 g |
Tuky | 67,78 g |
Vláknina | 8,01 g |
Cholesterol | 871 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 9,83 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme z vývaru a necháme zchladnout. Krok 2: Do nádoby na mixování vloźime oloupaná vejce uvařená naměkko, přidáme hořčici, přilijeme olej a ponorným mixerem připravíme omáčku krémové konzistence. Dochutíme solí a vmicháme kapary. Krok 3: Na taliře rozdělíme maso nakrájené na plátky, obložime okurkami, řepou a doplníme omáčkou.
Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 21. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4opn
Moje poznámka
Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4opn
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 9 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 16 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 4 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 9 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso varene s dijonskou omackou,
hovězí plátky s vaječnou omáčkou
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
vejce,
olej,
hořčice dijonská,
kapary,
sůl,
řepa červená nakládaná,
Komentáře (3)