Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

20. 2. 2016 09:00

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 010 kJ / 719 kcal
Bílkoviny47,04 g
Tuky13,80 g
Vláknina24,24 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 743 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy92,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

20. 2. 2016 09:59

Může být ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kukuřičná polévka s dýní špenátová polévka tpfu

Suroviny: mangold, tofu bazalkové, brambory, mléko, cibule, česnek, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NBL2