Suroviny
Porce: cca 40
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 658 kJ / 3 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,75 g |
Tuky | 163,74 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 563 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 292,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Croquembouche s vanilkovou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43Q7
Moje poznámka
Croquembouche s vanilkovou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43Q7
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
croquembouche,
karamelové nitě recept,
recept na karamelové nitě,
brre krem,
šlehačkova rolada bree,
impuls.cz recepty tvarohový moučník,
impuls.cz recepty moučník s tvarohem,
croquembouche zoufale manzelky,
nite z karamelu,
strikane koblizky,
vanilková bábovka se šlehačkou
Suroviny:
mléko,
voda,
máslo,
mouka hladká,
vejce,
cukr,
smetana,
cukr,
smeta-fix,
lusk vanilkový,
cukr
Komentáře (21)
(postava ze seriálu Zoufalé manželky, v jedné epizodě tvořila tento dezert a vždycky, když ho vidím, vzpomenu si na ni