Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zdravá ovesná buchta s jablky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

2. 3. 2016 22:03

Suroviny

Porce: 12 - 15

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 217 kJ / 3 398 kcal
Bílkoviny118,16 g
Tuky102,55 g
Vláknina89,72 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 3,77 g
Sůl0,45 g
Sacharidy455,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj tip: při podávání přidat navrch vychlazený bílý hustý jogurt a ozdobit ovocem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka Vyoralkova Zdenka Vyoralkova

8. 3. 2016 19:20

jejda, ani jsem si nevšimla, že jsem to nedopsala :-)samozřejmě se peče :Pečeme ve vyhřáté troubě na 180.st asi 20. - 25. minut podle trouby

spagetka spagetka

8. 3. 2016 07:37

Iva: Určitě se peče, vždyť si přečtěte poslední odstavec, jen z nějakého důvodu tam konec chybí, autorka určitě doplní. Podle reakcí soudím, že původně to tam asi bylo dopsáno, nějakým nedopatřením to zmizlo.

Iva

7. 3. 2016 23:59

To může být dobrota. Jen by mě ale zajímalo, tato buchta se nepeče? Vždyť jsou tam syrová vejce.

Zdenka Vyoralkova Zdenka Vyoralkova

4. 3. 2016 21:54

rozměr plechu je 25 x 32 cm

vlahos

4. 3. 2016 21:02

Vypadá to dobře, můžete napsat rozměry plechu?

Zdenka Vyoralkova Zdenka Vyoralkova

4. 3. 2016 16:46

tak jistěže můžete semínka vynechat(já je zas dávám všude, kde to jen jde :-), jsem zvyklá, chutnají nám všem).Doporuřuji přidat těsně před jídlem bílý jogurt Hollandia- je to jak zákuseček :-p

Pajaja

4. 3. 2016 13:23

Moc hezký, zdravý recept. . . doufám, že když vynechám slunečnicová, sezamová a lněná semínka, že recept nezměním. To by mi doma "nesežrali". :-)Ale jinak se mi to moc líbí :yes:

Zdenka Vyoralkova Zdenka Vyoralkova

2. 3. 2016 22:28

toto byla rychlovka, takže nebyl moc čas na mletí,ale je pravda, že jsem si koupila ve zdravé výřivě už i mletá.
;-)

hosta hosta

2. 3. 2016 22:18

Hezké:yes: Doporučuji lněné semínko umlít, protože je velmi tvrdé a pokud ho zkonzumujete jen tak vcelku, projde tělem a nezískáte z něj cenné látky.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: buchta z ovesných vloček s jablky vločková buchta s jablky zdravá buchta s jablky ovesná buchta zdravá jablková buchta zdravá buchta z ovesných vloček zdrava buchta z jablek zdravé jablkové buchty zdravá buchta zdravé recepty buchty zdravé recepty na buchty zdravé buchty buchta z ovesnych vlocek a jablek zdravá buchta z podmáslí buchta s jablky zdravá buchta a jablky fitnes buchta s jablky buchta s ovesnými vločkami a jablky zdravá jablková buchta s tvarohem buchta ovesné vločky jablka

Suroviny: jablko, vločky ovesné jemné, vejce, podmáslí, sirup javorový, soda jedlá, ořechy vlašské, semínka chia, goja, brusinky, semínka slunečnicová, semínka sezamová, semínka lněná, kůra pomerančová kandovaná, mandle sekané, karob

TopRecepty.cz

Zdravá ovesná buchta s jablky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qn2p