Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové pikantní kousky na zázvoru s karamelizovaným pomerančem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 956 kJ /
1 185 kcal
Bílkoviny158,07 g
Tuky35,82 g
Vláknina14,14 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 651 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy52,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřovou plec nebo kýtu nakrájíme na větší kostky a dáme s najemno nakrájeným česnekem restovat na dozlatova osmahlou cibulku. Krok 2: Přidáme nastrouhaný zázvor, zelenou kapii, chilli papričky a chvíli restujeme, po chvilce dáme worchester, osolíme, opepříme, zalijeme silným vepřovým vývarem a pomerančovou šťávu z jednoho pomeranče,
necháme dusit do změknutí masa, zahustíme. Krok 3: Plátky pomeranče necháme zkaramelizujeme v rozpuštěném másle a cukru.

Zveřejněno 17. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové pikantní kousky na zázvoru s karamelizovaným pomerančem.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2NQj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové pikantní kousky na zázvoru s karamelizovaným pomerančem.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2NQj

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřová plec na pomerančích, vepřová kýta s pomerancem, vepřové na pomerancich a zazvoru, vepřové kousky recepty, ;recept na vepřove kousky

Suroviny:
plec vepřová, cibule, česnek, zázvor, kapie, chilli paprika čerstvá, omáčka worcesterová, pepř, vývar vepřový, pomeranče

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu