Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 390 kJ / 2 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,90 g |
Tuky | 190,01 g |
Vláknina | 7,31 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 28,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaťák z kuřecích stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgrr
Moje poznámka
Kaťák z kuřecích stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgrr
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
kaťák,
katak recept,
recept na katak,
kuřecí stehna recepty,
recept z kuřecích stehen,
kuřecí stehna,
kuřecí stehna recept,
katak z kuřecího masa,
recepty z kurecich stehen,
vykostěná kuřecí stehna recepty,
katak recepty,
příprava kuřecích stehen,
recepty kaťak,
jak udelat kureci stehna,
recept s kuřecích stehen,
kuřecí ragú,
vykoštěné kuřecí stehna recept,
recept na vykoštěná kuřecí stehna,
jak udělat katák,
recept na přípravu kuřecích stehen
Suroviny:
stehno kuřecí,
špek,
cibule,
kapie červená,
hořčice dijonská,
kečup sladký,
feferonka,
česnek,
okurky sterilované,
vývar,
víno bílé,
zázvor,
sůl,
pepř
Komentáře (4)