Snadné dalamánkové trojúhelníky se sýrem a slunečnicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 084 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,35 g |
Tuky | 63,67 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 7,14 g |
Sůl | 17,81 g |
Sacharidy | 371,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dalamánky jsou velice pružné, zvenčí křupavé a zevnitř měkké, moc dobré i druhý den.
Červené tečky na nich tvoří zapečený sýr.
Další kynuté recepty -> Pekárnománie (http://www.pekarnomanie.cz)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 8. 2016 17:09
mimosa: děkuji i za fotku
13. 8. 2016 16:59
skvělé,budu zařazovat do naší kuchyněNevadí-li přidávám foto
4. 8. 2016 17:31
Sonia: jé, děkuju, Soni
4. 8. 2016 17:25
Ty jsi jednička, máš je nádherné! Už brzy se sejdeme
24. 7. 2016 12:17
Nádhera, jako vždy
23. 7. 2016 19:57
Cathleen, tradiční výstavní kouskyparádní fotka
20. 7. 2016 15:54
Díky, holky
19. 7. 2016 16:58
Další chutná krása z Pekárnománie
19. 7. 2016 12:28
Moc pekne
19. 7. 2016 09:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 7 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tvoření rohlíků nemusí být žádná věda. Stačí se podívat na náš videonávod
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Suroviny: voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sýr nastrouhaný, slunečnice loupaná, olej, cukr, sůl, droždí čerstvé, kmín celý
Snadné dalamánkové trojúhelníky se sýrem a slunečnicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GVZQ
10 názorů