Sýrové nočky z odpalovaného těsta do drůbeží polévky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 513 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,53 g |
Tuky | 50,56 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme vařit vodu se solí a máslem, přidáme najednou všechnu mouku a na mírném plameni propaříme, až se vytvoří hladké těsto a na dně hrnce se tvoří bílý povlak. Odstavíme a po chvíli důkladně vmícháme vejce. Po úplném zchladnutí ještě přimícháme sýr.
Krok 2: Dvěma kávovými lžičkami tvoříme nočky a zaváříme je rovnou do polévky. Vaříme asi 5 -7 minut.
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové nočky z odpalovaného těsta do drůbeží polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9EBZ
Moje poznámka
Sýrové nočky z odpalovaného těsta do drůbeží polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9EBZ
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 5 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 6 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
sýrové eclairs,
nočky do polevky,
nočky z hladké mouky,
bylinkove knedlicky do plevky
Suroviny:
voda,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
sýr nastrouhaný
Komentáře (13)