Drůbeží holandské řízky

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 5 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 5 názorů

Suroviny 8 ks

250 g kuřecího mletého masa
150 g sýru Eidam (Gouda) nahrubo nastrouhat
sůl
pepř
1 vejce
4 PL hladké mouky
trojobal

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny smícháme. Přisolíme, pepř já nedávám kvůli dětem ale pro dospělé dejte.

  2. Utvoříme karbanátky a obalíme.

  3. Osmažíme.

Poznámka od kuchařky

Jednoduché, rychlé a pro děti.

Komentáře k receptu Drůbeží holandské řízky

Tématické fráze: holandský řízek recept holandský řízek z kuřecího masa holandský řízek drůbeží řízky holandský kuřecí řízek kuřecí holandský řízek holandaky holandský řízek dle pohlreicha holandský řízek z krůtího masa drůbeží holandský řízek holandské řízky holandské kureci rizky holandské řízky z kuřecího masa holandský řízek s kuřecího masa drůbeží řízek drůbeží mletý řízek holanský z kuřecího masa holanské kuřecí řízky holanský řízek z kuřecím masem holandské řízky z krůtího masa