Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 356 kJ / 5 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 273,24 g |
Tuky | 245,36 g |
Vláknina | 35,32 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 10,84 g |
Sůl | 25,50 g |
Sacharidy | 434,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Moje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Nejnovější recepty
Salát s jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 8 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Domácí meduňkový sirup
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 7 minutami
Jogurtové muffiny
Fitulka před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
MartinaDvorakova před 1 hodinou
Cuketové karbenátky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Masové hašé
HankaKyri před 2 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem (třešněmi)
Amera před 3 hodinami
Smoothie s jablkem a nektarinkou
Valis před 4 hodinami
Královské žampiony
Valis před 5 hodinami
Zelnačka podle mojí maminky
limosek před 5 hodinami
Bezlepková bublanina s jahodami
KamBri před 14 hodinami
Tématické fráze:
italské těstoviny recepty,
těstoviny s paprikou a klobásou,
recept těstoviny s salsiccia,
italské penne s klobásou,
recept italské testoviny,
těstoviny s klobásou,
rigatoni, salsiccia, recept,
těstoviny s italskou klobáskou,
testoviny s klobásou a nivou,
zapečené těstoviny s paprikou a klobásou,
olivovy olej s cili paprikou
Suroviny:
klobása,
olej olivový,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
česnek,
těstoviny,
máslo,
vločky,
parmazán,
bazalka čerstvá,
petrželka,
pepř
Komentáře (1)