Restovaná vepřová panenka

FW Tandoori Kuchařka: FW Tandoori

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

300 g vepřové panenky
20 g másla
1 pl PRB Superior světlé sojové omáčky
1 čl PRB Superior tmavé sojové omáčky
3 pl PRB Premium ústřicové omáčky
2 pl rýžového octu
špetka mletého pepře
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Otřete vepřovou panenku papírovou utěrkou, naložte do světlé sojové omáčky, přidejte mletý pepř a nechejte působit 1 hodinu.

  2. Připravte si omáčku z tmavé sojové omáčky, rýžového octu a ústřicové omáčky. Vše dobře promíchejte.

  3. Rozpusťte máslo na pánvi a restujte vepřovou panenku po obou stranách vždy 2 minuty.

  4. Přilijte připravenou omáčku na pánev a přikryté vařte 2 minuty. Ihned servírujte.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Restovaná vepřová panenka

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřová panenka na pánvi restovaná panenka vepřová panenka příprava příprava panenky veprova panenka příprava vepřové panenky připrava panenenky vepřová panenka v sojové omáčce jak připravit vepřovou panenku jak se pripravuje panenka panenka na panvi jak se připravuje panenka recepty panenka restovaná panenka priprava restovana panenla restované vepřové veprova panenka s tmavou omáčka orestovaná panenka recept top recepty vepřová panenka recepty veprova panenka