Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené zelníky se slaninou

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 11. 2016 14:38

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 814 kJ / 912 kcal
Bílkoviny25,28 g
Tuky64,87 g
Vláknina14,05 g
Cholesterol 309 mg
Sodík 5,17 g
Sůl12,88 g
Sacharidy49,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Před koncem pečení můžete posypat strouhaným tvrdým sýrem. Kdo by měl obavy, že to bude moc kyselé, tak zelí předem propláchne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Krambambula Krambambula

5. 1. 2022 19:34

dobrota :)

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 4. 2021 17:12

:yes::yes::yes: tohle jserm dělala asi před 10 roky na chalupě ještě jsem tam dávala česnek, moc nám to chutnalo, polovinu zelí propláchnu a polovinu jen vyždímám. Díky za připomínku dobrého a zapomenutého receptu :-K máš je moc krásné

mika59 mika59

13. 11. 2016 17:46

LLenule: Každé zelí je jiné, já jsem ho neproplachovala, a byly dobré. Myslím, že pro někoho bude lepší zelí propláchnout ale zase ztratí tu chuť. Zelníky jsou kyselejší, to není jako bramborák. Dopíšu to do receptu.;-)

spagetka spagetka

13. 11. 2016 17:36

LLenule: a proč jste směs před pečením neochutnala?

LLenule

13. 11. 2016 17:34

Nevím čím to je, dělala jsem přesně podle návodu a placičky mám dosti kyselé 8-(

LLenule

7. 11. 2016 20:05

Mńam..mňam...ještě koupit zelí a jde se ne to:-D

kustka kustka

6. 11. 2016 08:35

Mňam-ukládám:yes::-p

mysulka mysulka

5. 11. 2016 15:30

<3:yes:

mika59 mika59

5. 11. 2016 14:36

Tom Beyk: Tome děkuji Tobě a taky všem...;-):-K

Tom Beyk Tom Beyk

5. 11. 2016 14:24

...prima technologie - nemusí se stát u pánve - pro mě lenocha úžasné. Musí to být dobré i kdyby nechtělo:yes:<3

nanny

5. 11. 2016 13:27

<3mnam,mnam:-K:-K:yes::yes:

Ivace64 Ivace64

4. 11. 2016 19:45

:-K:-K:yes::yes:

hosta hosta

4. 11. 2016 16:53

Hezké zelné placky:yes:

chocolate chocolate

4. 11. 2016 14:47

Pekne, specham s prvnim bodem:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelníky zelníky z kyselého zelí zelníky v pečené v troubě zelníky recept recept na zelníky zelňiky pecene v troubě zelňáky se slaninou recepty zelníky zelníky bez brambor zelníky z kysaného zelí-recept zelníky v remosce zelníky bez sádla zelniky top zelné placičky z kysaného zelí se slaninou kapustníky pečené pečené zelí se se slaninou staročeský zelnik na na plech zelnaky se slaninou v troube zelníky z kyselého kysané zelí zelníky placky se slaninou

Suroviny: zelí kysané, slanina anglická, vejce, cibule sušená, mouka hladká, strouhanka, mléko, sůl, kmín celý, pepř, sádlo

TopRecepty.cz

Pečené zelníky se slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0A6