Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 10. 2012 18:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 621 kJ / 626 kcal
Bílkoviny62,06 g
Tuky36,97 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 523 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy10,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Viděla jsem zde rybí karbanátky od Jany Remkové, ale jsou dělané jinak, myslím i brambory tam jsou, proto jsem přidala něco zase jiného. Když si koupíme makrelu, sníme ji jen tak, takto máme asi 14 malých bochánků a je to moc dobré, křehké prima a i teplé jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 10. 2012 20:57

Dana61: vyzkoušej, Danuš, nám to chutnalo více jak filé:-K

Dana61

17. 10. 2012 12:08

musí být velmi dobroučké:yes::-D určitě vyzkouším

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 10. 2012 13:36

1974andrea: díky Andrejko, je to moc chutné:-K

1974andrea 1974andrea

12. 10. 2012 08:15

Ivy, tohle vypadá moc dobře, taky sním makrelu vždy jen tak, i bez chleba:-D. Pěkné:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

11. 10. 2012 09:22

Ty musí být pochoutkové, občas dělám ze zeleniny a makrela, kterou máme moc rádi, je bezva nápad:-p Posílám 9. zasloužený bodík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 10. 2012 22:53

Máš pravdu, v těch mých jsou brambory, ale tyhle taky vypadají skvěle!!:yes:

Chambord

10. 10. 2012 20:34

Dal bych si. :-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 10. 2012 20:19

srettka: vůně, to jsi trefila, ale je to krásně křehké, chutnalo nám to více, jak rybí filé, musím zase prý opakovat pro výbornou chuť;-):-p

srettka

10. 10. 2012 20:13

Z uzeny?:-O to by me nenapadlo. Zožrať jen tak bez chleba, nebo do pomazanky. No, furt se je co ucit. To musi byt vune, pri tom smahu:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

10. 10. 2012 19:55

Ivi, recept se mi moc líbí:-O:yes: Tisknu si a už se na ně moc těším:-p:-p:-*:-* Tobě posílám bodík a poděkování za skvělou inspiraci:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 10. 2012 19:35

Jiri V.: jejda, u Tebe si toho Jirko opravdu vážím, ty bochánky nám tak chutnaly, že se po nich zaprášilo;-)

Jiri V. Jiri V.

10. 10. 2012 19:34

:yes::-p

rebeka rebeka

10. 10. 2012 19:12

moc hezké karbošky.. dala bych si hned:-p;-):yes::yes::-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 10. 2012 19:01

Krásně rybokarbošky jsi Ivuško vymazlila;-):-K+1:-p:yes:První bodíček je jasný:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí karbanátky z uzené ryby recept na karbanátky z uzené ryby karbanátky z uzené ryby karbanátky z uzených ryb furt na rybách uzená ryba karbenatky z uzenych ryb rybí karbanátky z uzenych ryb rybí karbanátky z uzené makrely makrela dělana v troubě uzená ryba recept recepty z uzenou s rybou recepty ryby recept z uzených ryb recepty z ryb uzená ryba recepty nejlepší burgry recepty smaha ryba uzené ryby recepty z nich bochanky z rybi pomazanky

Suroviny: makrela, cibule, hořčice, omáčka chilli, celer řapíkatý, vejce, sůl, pepř, strouhanka, citron, salát, petrželka, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Pikantní rybí bochánky /burgry/ z uzené ryby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NWpz