Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 013 kJ / 1 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,23 g |
Tuky | 116,69 g |
Vláknina | 3,64 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,61 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové kuře s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lW7J
Moje poznámka
Krémové kuře s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lW7J
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 14 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 16 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 18 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 5 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 7 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 7 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 9 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 10 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 11 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 11 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 13 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuře s pórkem,
recept na kuře s pórkem,
pečené kuře s porkem,
recept kuře s porkem,
kuře i s porkem,
kuře pečené s pórkem,
kremove kure na slanine,
kure s porkem recepty,
kuře z pórkem,
kuře na pórku,
pórek recepty,
recept na kuře,
recepty na kuře,
pórek v recepty,
kuře na slanině s porkem,
medove kure s porkem,
kuře s porkem a smetanou,
kuřecí krémové s porkem,
recepty na kuře s pórkem a smetanou,
kuře s pórkem a rýží
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
pórek,
slanina anglická,
olej olivový,
smetana zakysaná,
vývar kuřecí,
sůl,
pepř
Komentáře (3)