Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kuře s mrkví, pórkem a tarhoňou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 5. 2010 10:22

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 897 kJ / 453 kcal
Bílkoviny94,45 g
Tuky4,25 g
Vláknina3,63 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy7,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Straslipka Martin Straslipka Martin

5. 10. 2021 13:02

No nevím.....Vypadá to moc hezky, tak jsem se do toho vrhnul taky... Akorát tarhoňu vařím už 25 minut a je stále tvrdá a tvrdá.....

Masula Masula

8. 5. 2011 12:25

Dnes jsem dělala,ale měla jsem jen těstovinovou rýži:-p,bylo to výborné:yes: a přidávám fotku:-8

jarolimkaa

22. 6. 2010 17:11

supr taky prubnu :-p

misza misza

18. 6. 2010 18:36

Cathleen úžasná bašta a přitom velice jednoduchá a rychlá úprava.:-p Opravdu:yes: Snědlo se vše do posledního drobečku a malá měla boule za ušima jak do sebe tlačila:-D No..néé jen malá:-)):-)) Doporučuji:yes::yes: Bodík už jsem dala a dovoluji si přidat foto:-) Použila jsem Moravské uzené a bílou část pórku. Proto mi ten pórek na fotce nějak nevynikl.;-)

jajine jajine

11. 5. 2010 20:02

jéé a já jsem si tarhoňu vždycky představovala ouplně jinak:-Sjakoby když se dělá kapaní do polévky,tohle mi připomíná i jáhly:-D:-)určitě to musí být skvělé:yes:

Iriska Iriska

11. 5. 2010 17:17

To vypadá jak perličky :yes:+

rebeka rebeka

11. 5. 2010 16:51

cathleen,vypadá to překrásně na tvé fotečce:yes:takže tarhoňa je těstovina,pochopila jsem to dobře:-?ale nevím,kde ji seženu..:-//je běžně k dostání:-?jinak bod:yes:to je jasné;-)

michsamant michsamant

11. 5. 2010 14:37

:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2010 12:31

No, to je už na pohled dobrota:-p:yes:

magdalenka magdalenka

11. 5. 2010 11:03

Moje deti túto tarhoňu volali "broky", varím často a rada. A ešte v obchodoch máme cestovinu "slovenská ryža" - neviem, či poznáte, drobné zrniečka, ale podlhovasté, pripomínajú tvarom zrnká ryže...

misza misza

11. 5. 2010 11:01

Musím se po tom mrknout. Díky za radu.:-K;-)

cathleen cathleen

11. 5. 2010 10:58

Miszo, první jsem měla dovezenou ze Slovenska, ale teď mám doma koupené dva druhy - od firmy Rosické těstoviny a Aro. Ti to nazývají Drobení - Tarhoňa.
Je to opravdu jídlo rychlé, dobré a nijak těžké.:yes:

misza misza

11. 5. 2010 10:48

Vypadá to nádherně:-p:yes: O Tarhoňe jsem ještě neslyšela:-O Zase něco nového. Prima;-)

spagetka spagetka

11. 5. 2010 10:35

Jednoduché a dobré :-p:-p:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 5. 2010 10:30

Já jsem si tarhoňu kdysi dělala sama, když byly holky malé, měly ji rády a taky jsem na to měla čas...nedávno jsem ji viděla u nás v obchodě, tak si asi ulehčím práci a vyzkouším. Máš pěknou fotku ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recepty s tarhonou kuře s pórkem kuře s mrkví mrkev s pórkem tarhoňa recept kuře na mrkvi pečené kuře s tarhonou pečené kuře s porkem recept s tarhonou rosické těstoviny tarhoňa recepty z tarhoňa kuře s rýží a mrkví tarhoňou kuře s celerem aporkem kuře na mrkvi s rýží kuřecí maso s mrkví a porkem s tarhonou slovenská tarhoňa s kuřecím masem a mrkvi tarhoňa recepty kure na mrkve

Suroviny: maso kuřecí, těstoviny tarhoňa, olej, mrkev, pórek, sůl, pepř, vegeta

TopRecepty.cz

Kuře s mrkví, pórkem a tarhoňou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z6R5