Tataráček
Tatarák je oblíbená pochoutka ze syrového masa, kterou dochutíme česnekem a kořením. Nejlépe chutná na osmažených křupavých topinkách. Skvěle se hodí jako slavnostní večeře, nebo pohoštění pro návštěvu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1RM
Moje poznámka
Tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1RM
Nejnovější recepty
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 5 minutami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 17 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 17 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 18 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s čokoládou
SofieA před 7 minutami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 14 minutami
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 2 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 2 hodinami
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 11 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 13 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 14 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 15 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 17 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 17 hodinami
Tématické fráze:
tatarák recept,
hovězi tatarák recept,
recept na pravý tatarák,
pravý hovězí tatarák,
pravý tatarák recept,
pravý tatarak,
recept tatarak,
domáci tatarak,
jak se dela tatarak,
studená kuchyně recepty,
jak udělat tatarák,
z čeho udělat tatarák,
recept na hovězí tatarák,
tatarak,
ingredience do tataráku,
recepty tatarák z hovězího,
domaci tatarak recept,
recepty tatarák,
recepty na pravý tatarák,
z ceho se dela tatarak
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
chilli,
česnek,
cibule,
žloutek
Komentáře (20)
Na druhou stranu, takový tataráček z blíže nespecifikovaného masenka, např. z kližky, tak to musí být "maso"
No, zvláště škrábání takové flákoty, že
savlinka: " masíčko řádně propasírujeme"
Jak se to dělá?
Ale o paštikách i o Májce zrovna včera byly psány nepěkné věci, potažmo o zdraví.