Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí hřbet s pórkovo-švestkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 1. 2017 18:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie730 kJ / 175 kcal
Bílkoviny3,12 g
Tuky0,62 g
Vláknina11,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

22. 1. 2017 21:28

rozmarynaH: Marcelka, kľudne. Len by som ich dlhšie (alebo vopred v troške vody) povarila. Ale zase nie sú sušené slivky všetky rovnaké, niektoré nie sú veľmi presušené.;-)

rozmarynaH rozmarynaH

22. 1. 2017 18:55

Terezko, a co kdybych použila švestky sušené, mám je moc ráda.<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jeleni hrbet ne cesneku jehněčí hřbet recepty jehněčí hřbet recept jehneci hrbet jehněčí recepty srnci kyta s povidlovou omackou top recepty recept na jehněčí hřbet

Suroviny: hřbet jehněčí, cibule, česnek, tymián, švestky, koření bílé mleté, sůl

TopRecepty.cz

Jehněčí hřbet s pórkovo-švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7qMQ